ProWein 2016

ProWein 2016

Din nou, între 13 și 15 martie 2016 mai mulți expozanți și vizitatori din întreaga lume, au venit la cel mai important târg internațional de vinuri și băuturi spirtoase din Düsseldorf. Peste 55.000 de vizitatori au vizitat expoziția pentru a aduna informații la standurile a 6.200 de expozanti și pentru a plasa comenzile lor. 
Varietatea expoziției ProWein este unică în întreaga lume.O astfel de gamă largă de oferte internaționale nu putem găsi decît la această expoziție. La ProWein 2016 toate regiunile viticole relevante ale lumii s-au adunat în Düsseldorf, inclusiv numeroși lideri de piață din Europa, cât și în străinătate.
"Imperial Vin" SA, de asemenea, a luat parte la acest eveniment important prezentînd vinurile sale, inclusiv pozițiile noi, la standul K72 in Sala 15.
În timpul expoziției ProWein, "Imperial Vin" SA a organizat mai multe întâlniri importante cu partenerii actuali. În cadrul acestor întâlniri s-a discutat situația actuală pe piețele de desfacere și crearea noilor proiecte.

29.03.16
Am 21 de ani și am dreptul să beau băuturi alcoolice